Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

THL: Kotkassa on todettu seitsemän uutta koronatartuntaa, Haminassa neljä, Virolahdella yksi, Miehikkälässä yksi ja Kouvolassa kahdeksan

Suomessa uusia koronavirustartuntoja on todettu 765.

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on torstaina todettu 14 uutta koronatartuntaa.

THL:n tilastojen mukaan Kotkassa on todettu seitsemän uutta tartuntaa, Haminassa neljä, Virolahdella yksi, Miehikkälässä yksi ja Kouvolassa kahdeksan. Pyhtäällä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 635 koronavirustartuntaa, Haminassa 216, Pyhtäällä 50, Virolahdella 27 ja Miehikkälässä yhdeksän. Kouvolassa tartuntoja on todettu yhteensä 918.

Kymsoten alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 1 894 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on tällä hetkellä kolme koronaviruspotilasta.

Suomessa 765 uutta tartuntaa

Suomessa on raportoitu 765 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL. Kahden viime viikon aikana on raportoitu 5 558 tartuntaa, mikä on 2 468 tartuntaa enemmän kuin edellisten kahden viikon aikana. Tuolloin koronavirustartuntoja raportoitiin 3 090.

Kaikkiaan Suomessa on tähän mennessä todettu 105 260 koronavirustartuntaa.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.