Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kymsoten alueella 16 uutta koronavirustartuntaa – Sairaalassa on kaksi koronapotilasta

Suomessa uusia koronavirustartuntoja on todettu 748.

Kymsoten alueella on todettu perjantaina 16 uutta koronavirustartuntaa.

THL:n tilastojen mukaan Kotkassa on todettu seitsemän uutta koronatartuntaa, Haminassa kolme, Virolahdella yksi ja Kouvolassa kolme. Miehikkälässä ja Pyhtäällä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 642 koronavirustartuntaa, Haminassa 219, Pyhtäällä 50, Virolahdella 28 ja Miehikkälässä yhdeksän. Kouvolassa tartuntoja on todettu tähän mennessä 921.

Kymsoten alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 1 912 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on tällä hetkellä kaksi koronapotilasta.

Suomessa 748 uutta koronatartuntaa

Suomessa on raportoitu 748 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL. Viimeisten kahden viikon aikana on raportoitu 5 889 tartuntaa, mikä on 2 715 enemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Kaikkiaan koronavirustartuntoja on raportoitu Suomessa 106 008.

THL:n mukaan Suomessa on koronaviruksen vuoksi sairaalahoidossa 65 ihmistä, joista tehohoidossa on seitsemän. Sairaalahoidossa olevien määrä on noussut keskiviikkoisesta yhdeksällä ihmisellä. Tehohoidossa on yksi ihminen enemmän kuin keskiviikkona.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilaistoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.