Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

THL: Virolahdella kahdeksan uutta koronatartuntaa

Suomessa uusia koronavirustartuntoja on todettu 692.

Kymsoten alueella on todettu tiistaina 6 uutta koronavirustartuntaa.

THL:n tilastojen mukaan Kotkassa on todettu 8 uutta koronatartuntaa, Haminassa 6, Virolahdella 8, Pyhtäällä 1 ja Kouvolassa 2. Miehikkälässä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 666 koronavirustartuntaa, Haminassa 233, Pyhtäällä 53, Virolahdella 36 ja Miehikkälässä 9. Kouvolassa tartuntoja on todettu tähän mennessä 936.

Kymsoten alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 1 975 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on tällä hetkellä kaksi koronaviruspotilasta.

Suomessa 692 uutta koronatartuntaa

Suomessa on raportoitu tänään 692 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL).

Kahden viime viikon aikana on raportoitu yhteensä 7 229 tartuntaa, mikä on 3 429 enemmän kuin edellisten kahden viikon aikana. Tuolloin raportoitiin 3 800 tartuntaa.

Suomessa on pandemian alusta lähtien raportoitu yli 108 000 koronatartuntaa.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.