Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kansalaisopiston lukukausi alkaa syyskuussa Ylämaalla – uutuutena balettia

Etelä-Karjalan kansalaisopiston lukukausi kursseineen alkaa syyskuussa Ylämaalla. Uutuutena on baletti, jota on tarjolla sekä lapsille että aikuisille. Kurssikuvaus lupaa muun muussa baletin perusliikkeitä ja rytmiikkaa sekä vartalon oikeiden linjauksien työstämistä.

Kuvallista ilmaisua pääsee puolestaan toteuttamaan taidepajaan. Kurssivalikoimaan kuuluu myös vanhoja tuttuja kursseja. Liikuntaa on baletin lisäksi tarjolla monipuolisen perusjumpan muodossa. Tehhää kaikkea kivaa -kurssi ja puutyöt tarjoavat mahdollisuuden puolestaan kädentaitojen harjoittamiseen.

Lisäksi tarjolla on vielä sukututkimusta sekä digilaitteiden, kuten tablettitietokoneen, älypuhelimen ja kannettavan tietokoneen käyttöön opastavat kurssit.

Koronavirustilanteen varotoimenpiteenä opetusryhmien enimmäiskokoa on rajattu. Ilmoittautunen tulee tehdä viimeistään viikkoa etukäteen ennen kurssin alkua, jotta kurssi varmasti toteutuu.