Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kymsoten alueella todettu 16 uutta koronavirustartuntaa – Sairaalassa on kaksi koronapotilasta

Suomessa uusia koronavirustartuntoja on todettu 752.

Kymsoten alueella on todettu torstaina 16 uutta koronavirustartuntaa.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tilastojen mukaan Kotkassa on todettu kuusi uutta koronatartuntaa, Haminassa viisi ja Kouvolassa kaksi. Pyhtäällä, Virolahdella ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu 674 koronavirustartuntaa, Haminassa 239, Pyhtäällä 53, Virolahdella 33 ja Miehikkälässä yhdeksän. Kouvolassa tartuntoja on tähän mennessä todettu 941.

Kymsoten alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 1 999 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on tällä hetkellä kaksi koronapotilasta.

Suomessa on todettu 752 uutta koronatartuntaa

THL kertoo, että Suomessa on raportoitu tänään 752 uutta koronavirustartuntaa.

Viimeisten kahden viikon aikana on raportoitu 7 969 tartuntaa, mikä on 3 855 tartuntaa enemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Kaikkiaan koronavirustartuntoja on raportoitu Suomessa 109 982.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.