Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kymsoten alueella 10 uutta koronavirustartuntaa – Sairaalahoidossa ei koronapotilaita

Suomessa uusia koronavirustartuntoja on todettu 781.

Kymsoten alueella on todettu tiistaina 10 uutta koronavirustartuntaa.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tilastojen mukaan Kotkassa on todettu 7 uutta koronatartuntaa. Haminassa, Virolahdella, Miehikkälässä ja Pyhtäällä ei ole todettu uusia tartuntoja. Kouvolassa on todettu 6 uutta tartuntaa.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 700 koronavirustartuntaa, Haminassa 243, Pyhtäällä 53, Virolahdella 33 ja Miehikkälässä 9. Kouvolassa tartuntoja on todettu tähän mennessä 971.

Kymsoten alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 2 057 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa ei ole tällä hetkellä koronapotilaita.

Suomessa 781 uutta koronavirustartuntaa

Suomessa on raportoitu tiistaina 781 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL.

Kahden viime viikon aikana on raportoitu 9 385 tartuntaa, mikä on 4 414 enemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Yhteensä Suomessa on pandemian alusta lähtien raportoitu 113 437 koronatartuntaa.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.