Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kymsoten alueella 18 uutta koronavirustartuntaa – Sairaalassa ei ole koronapotilaita

Suomessa uusia koronavirustartuntoja on todettu 844.

Kymsoten alueella on todettu keskiviikkona 18 uutta koronavirustartuntaa.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tilastojen mukaan Kotkassa on todettu 13 uutta koronatartuntaa, Haminassa 4, Virolahdella 1 ja Kouvolassa 5. Pyhtäällä ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 713 koronavirustartuntaa, Haminassa 247, Pyhtäällä 53, Virolahdella 34 ja Miehikkälässä 9. Kouvolassa tartuntoja on todettu tähän mennessä 976.

Kymsoten alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 2 075 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa ei ole tällä hetkellä koronapotilaita.

Suomessa 844 uutta tartuntaa

Suomessa on raportoitu keskiviikkona 844 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL. Kahden viime viikon aikana on raportoitu 9 635 tartuntaa, mikä on 4 466 enemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

THL:n mukaan tällä hetkellä Suomessa on koronavirustaudin vuoksi sairaalahoidossa 83 ihmistä, joista tehohoidossa on 19.

Sairaalahoidossa olevien määrä on vähentynyt yhdellätoista maanantaista, jolloin THL viimeksi tiedotti asiasta. Tehohoidossa olevien määrä on puolestaan kasvanut maanantaista kolmella.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.