Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kymsoten alueella 15 uutta koronavirustartuntaa – Sairaalassa yksi koronapotilas

Suomessa uusia koronavirustartuntoja on todettu 926.

Kymsoten alueella on todettu perjantaina 15 uutta koronavirustartuntaa.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tilastojen mukaan Kotkassa ja Kouvolassa on kummassakin todettu 5 uutta koronatartuntaa. Haminassa, Virolahdella, Miehikkälässä ja Pyhtäällä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 728 koronavirustartuntaa, Haminassa 253, Pyhtäällä 53, Virolahdella 34 ja Miehikkälässä 10. Kouvolassa tartuntoja on todettu tähän mennessä 987.

Kymsoten alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 2 108 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on tällä hetkellä yksi koronapotilas.

Suomessa todettu 926 uutta koronatartuntaa

Suomessa on raportoitu 926 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL. Kahden viime viikon aikana on raportoitu 10 000 tartuntaa, mikä on noin 4 000 enemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Kaikkiaan koronavirustartuntoja on raportoitu Suomessa 116 231.

THL:n mukaan koronaviruksen vuoksi sairaalahoidossa on 88 ihmistä, joista tehohoidossa on 22. Sairaalahoidossa olevien määrä on noussut keskiviikkoisesta viidellä. Tehohoidossa on kolme ihmistä enemmän kuin keskiviikkona.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.