Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kymsoten alueella seitsemän uutta koronavirustartuntaa – Sairaalassa on yksi koronapotilas

Suomessa uusia koronavirustartuntoja on todettu 451.

Kymsoten alueella on todettu maanantaina seitsemän uutta koronavirustartuntaa.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tilastojen mukaan Kouvolassa on todettu kolme uutta koronatartuntaa. Kotkassa, Haminassa, Pyhtäällä, Virolahdella ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 737 koronavirustartuntaa, Haminassa 255, Pyhtäällä 53, Virolahdella 34 ja Miehikkälässä 10. Kouvolassa tartuntoja on todettu tähän mennessä 1 001.

Kymsoten alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 2 133 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on tällä hetkellä yksi koronapotilas.

Suomessa 451 uutta koronatartuntaa

Suomessa on raportoitu 451 uutta koronatartuntaa, kertoo THL.

Kahden viime viikon aikana on raportoitu 10 045 tartuntaa, mikä on 2 919 enemmän kuin edellisten kahden viikon aikana. Tuolloin raportoitiin 7 126 uutta tartuntaa kahdessa viikossa.

Koronatartunnan vuoksi sairaalahoidossa on Suomessa 107 ihmistä, joista 30 on tehohoidossa.

Yhteensä Suomessa on pandemian alusta lähtien raportoitu lähes 118 000 koronatartuntaa.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.