Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Zsar Outlet-kylään avautuu uusi kosmetiikkamyymälä – Myymälä tulee olemaan brändille ensimmäinen

Syyskaudella Zsar Outlet Villagessa puhaltaa uusia tuulia, kun ostoskylään avautuu uusi luonnonkosmetiikkamyymälä Body With Love.

Avajaisia vietetään maanantaina 23. elokuuta. Kosmetiikkamyymälä Body With Love on täysin luonnonkosmetiikkaan ja luonnontuotteisiin keskittyvä brändi, joka tarjoaa tuttuja merkkejä maailmalta. Tuotteisiin lukeutuvat Arganour, Youth Lab, Pasmedic, Intra, New Anna Cosmetics ja Bellaro.

Aidossa luonnonkosmetiikassa ainesosat ovat aina luonnollisia ja mahdollisimman vähän prosessoituja raaka-aineita, kuten kasviöljyjä, luonnollisia vahoja ja rasvoja, yrttiuutoksia ja kukkaisvesiä. Body With Love tarjoaa luonnonkosmetiikkaa myös miehille. Myymälä tulee olemaan brändille ensimmäinen laatuaan.

Kesä sai jälleen kotimaan matkailun nosteeseen ja tämä näkyi myös Suomen ensimmäisen outlet-kylän Zsar Outlet Villagen katukuvassa. Kesälomalaiset vierailivat kiitettävästi ostoskylän liikkeissä.