Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kymenlaaksoon varoitus vaarallisen voimakkaasta etelätuulesta keskiviikkona ja torstaina

Kymenlaakson Sähköverkon alueelle on ennustettu keskiviikolle ja torstaille vaarallisen voimakasta etelätuulta ja runsasta sadetta. Myrskypuuskat voivat aiheuttaa myös sähkökatkoja, ja vauriot sähkölinjoille ovat mahdollisia.

– Olemme nostaneet valmiutta vikapalvelussamme ja varalla olevien asentajien määrää, jotta mahdollisiin korjaustöihin päästään niin nopeasti kuin mahdollista, sähköyhtiön tiedotteessa todetaan.

Vikapaikoista, esimerkiksi linjoille kaatuneista puista, pyydetään ilmoittamaan häiriöilmoitusnumeroon 05-778 0222. Sähkönjakelun tilanneseuranta löytyy sähköyhtiön verkkosivuilta.

Asiakkaat voivat ilmoittaa kiireettömistä sähkönjakelun vikatilanteista myös verkkolomakkeella.

Kymenlaakson Sähköverkko muistuttaa, ettei sähkölinjoille kaatuneisiin puihin tule itse koskea, eikä puita tule omatoimisesti ryhtyä poistamaan sähkölinjan päältä.

Myöskään maassa oleviin sähköjohtoihin ei saa koskea hengenvaaran vuoksi. Johdoille kallistuneisiin puihin ja lähellä maata roikkuviin johtimiin tulee pitää 20 metrin varoalue.