Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kymsoten alueella 11 uutta koronavirustartuntaa – Sairaalassa on yksi koronapotilas

Suomessa uusia koronavirustartuntoja on raportoitu 866.

Kymsoten alueella on todettu torstaina 11 uutta koronavirustartuntaa.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tilastojen mukaan Kotkassa on todettu 11 uutta koronatartuntaa ja Kouvolassa 5. Haminassa, Pyhtäällä, Virolahdella ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 764 koronavirustartuntaa, Haminassa 261, Pyhtäällä 53, Virolahdella 34 ja Miehikkälässä 10. Kouvolassa tartuntoja on todettu tähän mennessä 1 018.

Kymsoten alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 2 171 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on tällä hetkellä yksi koronapotilas.

Tänään raportoitiin 866 uutta koronatartuntaa

THL:n mukaan Suomessa on raportoitu 866 uutta koronatartuntaa.

Kahden viime viikon aikana on raportoitu 10 092 tartuntaa, mikä on 2 056 tartuntaa enemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Koronatartuntojen määrä on edelleen korkea, mutta kasvu on tasaantunut, THL:n ja sosiaali- ja terveysministeriön tiedotustilaisuudessa kerrottiin.

Ilmaantuvuusluku on nyt 14 vuorokauden ajalta 182 sataatuhatta ihmistä kohden, kun se edellisellä kahden viikon jaksolla oli 145.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.