Walk in -rokotuksia keskiviikkona Kotkassa ja Pyhtäällä – Tehosteannoksen voi saada aikaisemmin, kun ensimmäisestä rokotuksesta on kulunut vähintään kahdeksan viikkoa

Pasaatissa ja Karhulassa rokotuspisteiden aukioloajat ovat keskiviikkona erilaiset.

Keskiviikkona 1. syyskuuta saa koronarokotuksia ilman ajanvarausta Pasaatin lisäksi myös Karhulan rokotuspisteessä.

Rokotuspäivä järjestetään molemmissa paikoissa samanaikaisesti varattujen rokotusaikojen kanssa. Rokotukseen tulijat odottavat vuoroaan erillisessä jonossa.

Pasaatissa ja Karhulassa aukioloajat ovat keskiviikkona erilaiset. Pasaatissa ovet ovat avoinna rokotukseen kello 9–17 ja Karhulan rokotuspisteessä kello 9–11.

Pasaatissa rokotetaan keskiviikkona Pfizerin Comirnatya sekä Modernan Spikevax-rokotetta. Karhulassa annettava valmiste on Pfizerin Comirnaty.

Walk in -rokotuksia myös Pyhtäällä

Myös Pyhtäällä järjestetään keskiviikkona walk in -rokotustapahtuma. Pyhtääläiset voivat mennä rokotettaviksi Pyhtään rokotuspisteeseen kello 1.9. klo 17–19, Pyhtään rokotuspiste. Pyhtäällä rokotetaan Pfizerin Comirnatya ja Modernan Spikevax -rokotetta.

Rokotuspäivän aikana voi aikaistaa tehosteannosta, kunhan ensimmäisestä rokotuksesta on kulunut vähintään kahdeksan viikkoa. Aiemmin rokotusväli oli 12 viikkoa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka