Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kymsoten alueella on todettu 16 uutta koronatartuntaa – Sairaalahoidossa ei ole tällä hetkellä koronapotilaita

Suomessa on todettu 679 uutta koronavirustartuntaa.

Kymsoten alueella on todettu keskiviikkona 16 uutta koronavirustartuntaa.

THL:n tilastojen mukaan Kotkassa on todettu yhdeksän uutta koronatartuntaa, Haminassa kaksi ja Kouvolassa neljä. Pyhtäällä, Virolahdella ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 836 koronavirustartuntaa, Haminassa 272, Pyhtäällä 57, Virolahdella 34 ja Miehikkälässä kymmenen. Kouvolassa tartuntoja on yhteensä 1063.

Kymsoten alueella on todettu yhteensä 2 309 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa ei ole tällä hetkellä koronaviruspotilaita.

Suomessa 679 uutta tartuntaa

Suomessa on raportoitu 679 uutta koronatartuntaa, kertoo THL.

Kahden viikon aikana on raportoitu 8 450 tartuntaa, mikä on 1 824 vähemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Yhteensä Suomessa on todettu 127 861 koronatartuntaa.

Kymsoten ja THL:n lukemat voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilaistoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.