Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kotkassa 17 uutta koronatartuntaa, Haminassa 3 ja Miehikkälässä 1 – Sunnuntain luvuissa on mukana jo perjantaina löytyneitä tapauksia

Koko maassa kerrottiin sunnuntaina 910 uudesta tartunnasta.

Kotkasta on löytynyt 17 uutta koronatartuntaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n koronakartan mukaan. Haminassa uusia tapauksia on todettu kolme ja Miehikkälässä yksi.

Tämän päivän tartuntaluvut pitävät sisällään myös perjantaina raportoituja tartuntoja, jotka eivät kirjautuneet lauantaille. THL kertoi eilen virheellisiä tartuntalukuja tietojärjestelmänsä laskenta-ajon myöhästymisen takia.

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän Kymsoten alueella raportoitiin sunnuntaina 29 uudesta tapauksesta, joista eniten eli 17 oli Kotkassa. Kouvolassa tartuntoja oli kahdeksan.

Kymsoten alueella tapauksia on THL:n mukaan ollut yhteensä 2327. Niistä Kotkassa on ollut 874, Haminassa 276, Miehikkälässä 12, Pyhtäällä 57 ja Virolahdella 34.

Kouvolassa tartuntoja on todettu 1074.

Koko maassa raportoitiin sunnuntaina 910 uutta tartuntaa.