Kymsote päivitti altistumispaikkalistaansa: Koronalle on voinut altistua Voxyhair-kampaamossa Jumalniemessä

Kymsoten altistumispaikkalistalla ilmoitetaan paikat, joissa on liikkunut koronavirusta kantanut henkilö, joka on voinut tartuttaa viruksen muihin samaan aikaan paikalla olleisiin.

Koronalle on voinut altistua Voxyhair-kampaamossa Jumalniemessä. Kuvituskuva. Mostphotos

Johanna Vehkaluoto

Kymsote on päivittänyt altistumispaikkalistaansa. Koronalle on voinut altistua Kotkassa Jumalniemen K-Citymarketin kanssa samassa rakennuksessa toimivassa Voxyhair-parturi-kampaamossa perjantaina 27. elokuuta kello 11–19.

Altistumispaikat näkyvät listalla kahden viikon ajan

Kymsoten altistumispaikkalistalla ilmoitetaan paikat, joissa on liikkunut koronavirusta kantanut henkilö, joka on voinut tartuttaa viruksen muihin samaan aikaan paikalla olleisiin. Listalle päivitetään sellaiset julkiset paikat, joissa mahdollisesti altistuneita ei voida jäljittää henkilökohtaisesti.

Altistumispaikat näkyvät listalla 14 vuorokauden ajan altistumisajankohdasta laskien.

Tee näin, jos altistuit

Jos altistumispaikalla altistumisajankohtana olleella henkilöllä ilmenee koronaan viittaavia oireita, kehottaa Kymsote tekemään oirearvion omaolo.fi-sivulla, oirekyselyn koronabotti.hus.fi-sivulla tai ottamaan yhteyttä päivystysavun numeroon 116 117. Koronan oireita voivat olla väsymys, päänsärky, kurkkukipu, nuha, yskä, kuume, vatsakipu, oksennus tai ripuli.

Myös omaehtoiseen karanteeniin voi jäädä, jos siihen on mahdollisuus.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka