Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

THL: Kotkassa on todettu kaksi uutta koronatartuntaa, Haminassa yksi ja Kouvolassa yksi

Suomessa uusia koronavirustartuntoja on todettu 544.

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on tiistaina todettu seitsemän uutta koronatartuntaa.

THL:n tilastojen mukaan Kotkassa on todettu kaksi uutta koronavirustartuntaa, Haminassa uusia tartuntoja on yksi, samoin Kouvolassa. Pyhtäällä, Virolahdella ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 876 koronavirustartuntaa, Haminassa 277, Pyhtäällä 57, Virolahdella 34, Miehikkälässä 12 ja Kouvolassa 1075.

Kymsoten alueella on todettu yhteensä 2 370 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa ei ole tällä hetkellä koronaviruspotilaita.

Suomessa 544 uutta tartuntaa

Suomessa on todettu 544 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL.

Viimeisten kahden viikon aikana on raportoitu 8 056 tartuntaa, mikä on 1 599 tartuntaa vähemmän kuin edellisten kahden viikon aikana. Tuolloin raportoitiin 9 655 tartuntaa.

Koko epidemian aikana Suomessa on raportoitu 131 054 koronatartuntaa.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.