Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uuno Klamin muistokonsertti säveltäjän 120-vuotisjuhlan kunniaksi kuullaan Klamilassa lauantaina

Uuno Klamin muistokonsertti kuullaan Klamilan kirkossa tulevana lauantaina kello 18. Konsertin ohjelmistossa on Klamin sävellysten lisäksi hänen kanssaan Melartinin sävellysluokalla opiskelleiden säveltäjäkollegoiden teoksia.

Ohjelma kestää tunnin ja on erittäin mielenkiintoinen: konsertissa kuullaan muun muassa Yrjö Gunaropuloksen hyvin harvinainen saksofonikonsetto. Esiintyjinä on Suomen menestyneimpiin saksofonisteihin kuuluva Olli-Pekka Tuomisalo, Klamiin perehtynyt viulisti Sirkku Mantere sekä Uuno Klami -seuran varapuheenjohtaja, juuri Klami-aiheiset tohtoriopinnot aloittanut pianisti Esa Ylönen.

Konsertti kuuluu säveltäjän 120-vuotisjuhlavuoden toimintaan, joka on osittain siirtynyt viime vuodelta tälle vuodelle koronatilanteen vuoksi.

Konserttiin on vapaa pääsy, mutta ohjelma on maksullinen. Saatu tuotto käytetään Uuno Klami -seuran tekemän Klami-työn hyväksi.

Konsertin järjestävät yhteistyössä Uuno Klami -seura ja Haminan seurakunta.