Kymsoten alueella yhdeksän uutta koronatartuntaa – Sairaalahoidossa on neljä koronapotilasta

Suomessa uusia koronavirustartuntoja on todettu 454 kappaletta.

Kymsoten alueella on todettu tiistaina yhdeksän uutta koronavirustartuntaa. Kuvituskuva. Timo Mustalampi

Johanna Vehkaluoto, STT

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on tiistaina todettu yhdeksän uutta koronavirustartuntaa.

THL:n tilastojen mukaan Kotkassa on todettu kolme uutta koronavirustartuntaa ja Kouvolassa kaksi. Haminassa, Pyhtäällä, Virolahdella ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 914 koronavirustartuntaa, Haminassa 279, Pyhtäällä 58, Virolahdella 34 ja Miehikkälässä 12. Kouvolassa tartuntoja on yhteensä 1098.

Kymsoten alueella on todettu yhteensä 2 436 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on tällä hetkellä neljä koronaviruspotilasta.

Suomessa 454 uutta tartuntaa

Suomessa on raportoitu 454 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos. Viimeisten kahden viikon aikana on raportoitu 7 110 tartuntaa, mikä on 1 446 tartuntaa vähemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Kaikkiaan koronavirustartuntoja on raportoitu Suomessa runsaat 134 000.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka