Kymsoten alueella on todettu 12 uutta koronatartuntaa – Sairalaalahoidossa on kuusi koronaviruspotilasta

Suomessa uusia koronavirustartuntoja on todettu 487.

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on torstaina todettu 12 uutta koronavirustartuntaa.

THL:n tilastojen mukaan Kotkassa on todettu viisi uutta koronavirustartuntaa, Haminassa yksi ja Kouvolassa kolme. Pyhtäällä, Virolahdella ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on todettu tähän mennessä yhteensä 929 koronavirustartuntaa, Haminassa 280, Pyhtäällä 58, Virolahdella 34 ja Miehikkälässä 12. Kouvolassa tartuntoja on yhteensä 1109.

Kymsoten alueella on todettu yhteensä 2 456 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on tällä hetkellä kuusi koronaviruspotilasta.

Suomessa 487 uutta koronatartuntaa

Suomessa on raportoitu 487 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos.

Viimeisten kahden viikon aikana on raportoitu 6 781 tartuntaa, mikä on 1 762 tartuntaa vähemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Kaikkiaan koronavirustartuntoja on raportoitu Suomessa yli 135 000.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka