Kymsoten alueella on todettu 13 uutta koronatartuntaa – Sairaalahoidossa on kuusi koronapotilasta

Suomessa uusia koronavirustartuntoja on todettu 501.

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu perjantaina 13 uutta koronavirustartuntaa.

THL:n tilastojen mukaan Kotkassa on todettu neljä uutta koronavirustartuntaa, Haminassa kolme ja Kouvolassa seitsemän. Pyhtäällä, Virolahdella ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia koronatartuntaa.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 933 koronavirustartuntaa, Haminassa 283, Pyhtäällä 58, Virolahdella 34 ja Miehikkälässä 12. Kouvolassa tartuntoja on yhteensä 1116.

Kymsoten alueella on todettu yhteensä 2 469 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on tällä hetkellä kuusi koronaviruspotilasta.

Suomessa 501 uutta koronatartuntaa

Suomessa on raportoitu 501 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos.

Viimeisten kahden viikon aikana on raportoitu 6 601 tartuntaa, mikä on 1 854 tartuntaa vähemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Kaikkiaan koronavirustartuntoja on raportoitu Suomessa lähes 136 000.

Suomessa sairaalahoidossa on 98 koronaviruksen aiheuttamaa tautia sairastavaa ihmistä, joista tehohoidossa on 20. Sairaalahoidossa olevien koronaviruspotilaiden yhteismäärä on noussut keskiviikosta yhdellä ihmisellä. Tehohoidossa on yhdeksän koronavirusta sairastavaa vähemmän kuin keskiviikkona. Suomen tartuntatautirekisteriin on kirjattu yhteensä 1 052 koronaan liittyvää kuolemantapausta.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka