Kymsoten alueella on todettu kahdeksan uutta koronatartuntaa – Sairaalahoidossa on viisi koronapotilasta

Suomessa uusia tartuntoja on todettu 860, mutta luvussa saattaa olla mukana aiempina vuorokausina ilmoittamatta jääneitä tartuntoja.

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on tiistaina todettu kahdeksan uutta koronavirustartuntaa.

THL:n tilastot kertovat, että sunnuntain jälkeen Kotkassa on todettu kolme uutta koronavirustartuntaa, Haminassa yksi ja Kouvolassa kymmenen. Pyhtäällä, Virolahdella ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 938 koronavirustartuntaa, Haminassa 285, Pyhtäällä 59, Virolahdella 34 ja Miehikkälässä 13. Kouvolassa tartuntoja on yhteensä 1131.

Tähän mennessä Kymsoten alueella on todettu yhteensä 2 500 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on tällä hetkellä viisi koronapotilasta.

Suomessa 860 uutta tartuntaa

Suomessa on rekisteröity THL:n mukaan 860 uutta koronavirustartuntaa. Tartuntatautirekisteriin tulleessa korkeassa luvussa saattaa olla mukana myös aiempina vuorokausina ilmoittamatta jääneitä tartuntoja.

Viikko sitten vuorokauden vastaava tartuntaluku oli 454.

Sunnuntaina Suomessa raportoitiin vain 51 uutta koronavirustartuntaa, mutta luvut saattoivat olla puutteellisia THL:n verkkopalveluissa viikonloppuna tehtyjen huoltotöiden vuoksi. THL:n viestinnästä kerrottiin, että huoltotyöt ovat voineet vaikuttaa lukujen päivittymiseen ja viikonlopun lukuja saattaa päivittyä järjestelmään alkuviikosta.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka