Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kotkassa on todettu yksi uusi koronatartunta, Haminassa kaksi, Pyhtäällä yksi ja Kouvolassa yhdeksän

Suomessa uusia koronavirustartuntoja on todettu 477.

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu keskiviikkona seitsemän uutta koronavirustartuntaa.

THL:n tilastojen mukaan Kotkassa on todettu yksi uusi koronavirustartunta, Haminassa kaksi, Pyhtäällä yksi ja Kouvolassa uusia tartuntoja on yhdeksän. Virolahdella ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 939 koronavirustartuntaa, Haminassa 287, Pyhtäällä 60, Virolahdella 34 ja Miehikkälässä 13. Kouvolassa tartuntoja on todettu 1140.

Kymsoten alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 2 507 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on tällä hetkellä neljä koronaviruspotilasta.

Suomessa 477 uutta koronatartuntaa

Suomessa on raportoitu 477 uutta koronavirustapausta, kertoo THL.

Viikko sitten samana viikonpäivänä kerrottiin 522 koronatartunnasta. Eilisen tartuntaluku oli 860, mutta siinä oli mukana myös edeltäviltä päiviltä rekisteröimättä jääneitä tartuntoja.

Todettujen koronatartuntojen määrä Suomessa on koko pandemian ajalta nyt 137 596.

Uusia koronavirukseen liittyviä kuolemantapauksia ei ole THL:n mukaan todettu vuorokauden aikana. Koronavirukseen liittyviä kuolemia on kirjattu Suomessa tähän mennessä 1 062.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.