Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kymsoten alueella on todettu yhdeksän uutta koronavirustartuntaa

Kymsoten alueella on sairaalahoidossa neljä koronaviruspotilasta.

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on torstaina todettu yhdeksän uutta koronavirustartuntaa.

THL:n tilastojen mukaan Kouvolassa on todettu kaksi uutta koronavirustartuntaa. Etelä-Kymenlaakson kunnissa ei ole todettu uusia koronatartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 936 koronavirustartuntaa. Keskiviikkona tilastot kertoivat vielä yhteensä 939:stä tartunnasta. Haminassa koronavirustartuntoja on todettu tähän mennessä yhteensä 287, Pyhtäällä 60, Virolahdella 34 ja Miehikkälässä 13. Kouvolassa tartuntoja on todettu 1142.

Kymsoten alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 2 516 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on tällä hetkellä neljä koronaviruspotilasta.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilaistoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.