Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

THL: Kotkassa on todettu neljä uutta koronatartuntaa, Kouvolassa seitsemän – Sairaalahoidossa on neljä koronapotilasta

Suomessa sairaalahoidossa on 104 koronaviruksen aiheuttamaa tautia sairastavaa ihmistä. Heistä tehohoidossa on 21.

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on perjantaina todettu 12 uutta koronavirustartuntaa.

THL:n tilastojen mukaan Kotkassa on todettu neljä uutta koronavirustartuntaa ja Kouvolassa seitsemän. Haminassa, Pyhtäällä, Virolahdella ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 940 koronavirustartuntaa, Haminassa 287, Pyhtäällä 60, Virolahdella 34 ja Miehikkälässä 13. Kouvolassa tartuntoja on yhteensä 1149.

Kymsoten alueella on todettu yhteensä 2 528 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on tällä hetkellä neljä koronaviruspotilasta.

Suomessa 510 uutta koronatartuntaa

Suomessa on raportoitu 510 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos.

Viimeisten kahden viikon aikana on raportoitu 5 777 tartuntaa, mikä on 2 105 tartuntaa vähemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Kaikkiaan koronavirustartuntoja on raportoitu Suomessa lähes 139 000.

Suomessa sairaalahoidossa on 104 koronaviruksen aiheuttamaa tautia sairastavaa ihmistä. Heistä tehohoidossa on 21.

Sairaalahoidossa olevien koronaviruspotilaiden yhteismäärä on laskenut keskiviikosta viidellä ihmisellä. Tehohoidossa on yksi koronavirusta sairastava enemmän kuin keskiviikkona.

Suomessa on raportoitu kolme uutta koronavirukseen liittyvää kuolemaa. Koronaviruksen aiheuttamia kuolemantapauksia on raportoitu Suomessa tähän mennessä yhteensä 1 065.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilaistoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.