Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Etelä-Kymenlaaksossa kahdeksan uutta koronatartuntaa

Kymsoten tilastojen mukaan sen alueella on todettu tiistaina kuusi uutta koronavirustartuntaa. THL:n tilastot kertovat kahdeksasta tartunnasta, joista Kotkassa on todettu viisi, Kouvolassa kaksi ja Haminassa yksi. Pyhtäällä, Virolahdella ja Miehikkälässä ei todettu uusia tartuntoja.

THL:n tilastojen mukaan Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 952 koronavirustartuntaa, Haminassa 289, Pyhtäällä 60, Virolahdella 34 ja Miehikkälässä 13. Kouvolassa tartuntoja on todettu tähän mennessä 1 160.

Kymsoten mukaan alueella on todettu tähän mennessä 2 548 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on maanantain tapaan neljä koronapotilasta.

Koko Suomessa raportoitiin tiistaina 409 uutta koronavirustartuntaa. Viimeisten kahden viikon aikana on löydetty 5 623 tartuntaa, mikä on 1 580 tartuntaa vähemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

THL:n ja Kymsoten tilastointitavoissa on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät myös sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.