Kymsoten alueella on todettu seitsemän uutta koronatartuntaa – Sairaalahoidossa on viisi koronapotilasta

Suomessa on todettu 802 uutta koronavirustartuntaa.

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on keskiviikkona todettu seitsemän uutta koronavirustartuntaa.

THL:n tilastojen mukaan Kotkassa on todettu kaksi uutta koronavirustartuntaa ja Kouvolassa viisi. Haminassa, Pyhtäällä, Virolahdella ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 952 koronavirustartuntaa, Haminassa 289, Pyhtäällä 60, Virolahdella 34 ja Miehikkälässä 13. Kouvolassa tartuntoja on yhteensä 1165.

Kymsoten alueella on todettu yhteensä 2 555 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on tällä hetkellä viisi koronaviruspotilasta.

Suomessa on todettu 802 uutta tartuntaa

Suomessa on raportoitu 802 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL.

Viimeisten kahden viikon aikana on raportoitu 5 798 tartuntaa, mikä on 1 224 tartuntaa vähemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Kaikkiaan koronavirustartuntoja on raportoitu Suomessa pandemian aikana 140 889.

Koronaviruksen aiheuttaman taudin vuoksi sairaalahoidossa on nyt 126 ihmistä, joista 25 on tehohoidossa.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilaistoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka