Kymsoten alueella on todettu 11 uutta koronatartuntaa – Sairaalahoidossa on viisi koronapotilasta

Suomessa uusia koronavirustartuntoja on todettu 663.

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu torstaina 11 uutta koronatartuntaa.

THL:n tilastot kertovat, että Kotkassa on todettu viisi uutta koronavirustartuntaa ja Kouvolassa kuusi. Haminassa, Pyhtäällä, Virolahdella ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 959 koronavirustartuntaa, Haminassa 289, Pyhtäällä 60, Virolahdella 34 ja Miehikkälässä 13. Kouvolassa tartuntoja on yhteensä 1171.

Kymsoten alueella on todettu yhteensä 2 566 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on tällä hetkellä viisi koronaviruspotilasta.

Suomessa 663 koronatartuntaa

Suomessa on raportoitu 663 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL. Viimeisten kahden viikon aikana on raportoitu 5 954 tartuntaa, mikä on 859 tartuntaa vähemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Kaikkiaan koronavirustartuntoja on raportoitu Suomessa 141 552.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilaistoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka