Kotkassa on todettu kolme uutta koronatartuntaa ja Kouvolassa neljä – Sairaalahoidossa on viisi koronapotilasta

Suomessa uusia koronavirustartuntoja on todettu 562.

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on perjantaina todettu neljä uutta koronavirustartuntaa.

THL:n tilastot kertovat, että Kotkassa on todettu kolme uutta koronatartuntaa ja Kouvolassa neljä. Haminassa, Pyhtäällä, Virolahdella ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 962 koronavirustartuntaa, Haminassa 289, Pyhtäällä 60, Virolahdella 34 ja Miehikkälässä 13. Kouvolassa tartuntoja on todettu yhteensä 1175.

Kymsoten alueella on todettu yhteensä 2 570 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on tällä hetkellä viisi koronapotilasta.

Suomessa 562 uutta koronatartuntaa

Suomessa on raportoitu 562 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL. Viimeisten kahden viikon aikana on raportoitu 6 116 tartuntaa, mikä on 527 tartuntaa vähemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Suomessa on koronaviruksen takia sairaalahoidossa 122 ihmistä. Heistä tehohoidossa on 24.

Sairaalahoidossa olevien koronaviruspotilaiden yhteismäärä on laskenut keskiviikosta neljällä ihmisellä. Tehohoidossa on yksi koronavirusta sairastava vähemmän kuin keskiviikkona.

Kaikkiaan koronavirustartuntoja on raportoitu Suomessa 142 114.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat poiketa toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilaistoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Kymen Sanomat uutisoi koronatartunnoista enää kerran viikossa – Päätoimittaja Heidi Ekdahl: "Haluamme uutistyössämme kannustaa lukijoita luottamaan tulevaisuuteen"

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka