Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kymsoten puhelinpalvelu muuttuu keskiviikkona – Kuntavalikko poistuu, mutta hoitoon pääsee edelleen oman asuinalueen terveysasemalle

Puheluihin vastataan puheluiden saapumisjärjestyksessä koko Kymsoten alueella.

Terveysasemien puhelinpalvelussa tehdään muutoksia. Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote kertoo tiedotteessa, että asiakkaille muutos näkyy puhelinpalvelun kuntavalikon poistumisena.

Valikko poistuu keskiviikkona 6. lokakuuta kello 8.

Kun asiakas soittaa Kymsoten terveysasemien puhelinpalveluun numeroon 05 220 2000 hänen ei tarvitse enää valita, minkä kunnan puhelinpalvelussa aikoo asioida. Asiakkaan valittavaksi tulee ainoastaan se, minkä vuoksi hän on ottanut yhteyttä terveysasemien puhelinpalveluun.

Puheluihin vastataan puheluiden saapumisjärjestyksessä koko Kymsoten alueella.

-– Vaikka asiakas ei enää soiton aluksi valitse asiointikuntaansa, hänet ohjataan hoitoon mahdollisuuksien mukaan asuinalueensa terveysasemalle kuten ennenkin, projektikoordinaattori Heidi Mäkinen kertoo tiedotteessa.

Asiakas voi halutessaan myös asioida jollakin muulla Kymsoten terveysasemalla.

Mäkisen mukaan puhelimeen vastaajien määrää on lisätty muutosvaiheessa. Kiireettömissä asioissa hän toivoo suosittavan sähköistä asiointia ja reseptiasioissa Omakanta.fi-palvelua.

Tiedotteen mukaan tavoitteena on toimintatapojen yhtenäistäminen ja valmistautuminen Kaiku24-puhelinpalvelun käynnistymiseen tammikuussa.

Muutos ei kosketa Pyhtään terveysasemaa.

Kuulovammaisia palvellaan tekstiviestinumerossa 050 902 4017.