Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Miehikkälässä pääsee koronarokotukseen keskiviikkoiltana ilman ajanvarausta

Kymsote järjestää Miehikkälässä niin kutsutun walk in -koronarokotuksen tämän viikon keskiviikkona kello 16-19 välisenä aikana..

Rokotuspaikkana toimii Miehikkälän terveysasema. Walk in -rokotuksiin voi tulla ilman ajanvarausta. Erityisesti paikalle toivotaan henkilöitä, jotka eivät ole vielä ottaneet lainkaan koronarokotusta, kerrotaan Kymsoten tiedotteessa.

Walk in -rokotuspäivinä voi myös aikaistaa tehosteannosta eli ottaa 2. rokotuksen, mutta 1. annoksen saamisesta tulee olla kulunut vähintään 6 viikkoa. Annettava rokotevalmiste on Pfizerin Comirnaty.

Walk in -rokotukset päätettiin järjestää Miehikkälässä, jotta voidaan helpottaa alueen asukkaiden haketumista koronarokotuksiin. Miehikkälässä on maakunnan alhaisin rokotuskattavuus 20–24-vuotiaiden nuorten rokotuksissa.

Muissa ikäryhmissä vastaavaa eroa muuhun maakuntaan ei ole havaittavissa. Kyseisen ikäryhmän nuorille lähetetään tekstiviesti, jossa kerrotaan keskiviikon walk in -rokotuksista.

Walk in -rokotusiltaan voi saapua myös Virolahdella tai muualla Kymenlaaksossa asuvat.