Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kaakon Kamarimusiikin Syyssoitto ensi viikonloppuna – ohjelmistoa jouduttiin muuttamaan koronan takia

Kaakon Kamarimusiikin Syyssoiton konsertteihin viikon kuluttua on tullut koronatilanteen aiheuttamia ohjelmanmuutoksia. Fagotisti Bence Bogányin osallistuminen on peruuntunut. Samalla muuttuvat myös molempien konserttien ohjelmat, kun fagottinumerot jäävät kokonaan pois, kerrotaan Kamarimusiikin tiedotteessa.

– Peruutukset ovat aina ei-toivottuja yllätyksiä, mutta olemme onneksi saaneet nopealla aikataululla koottua uuden ohjelman. Olemme myös saaneet hienoa täydennystä taiteilijakaartiin, kun alttoviulisti Ilari Angervo liittyy mukaan sunnuntain konserttiin, Kaakon Kamarimusiikin taiteellinen johtaja Jukka Merjanen kertoo.

Lauantai-illan konsertissa kuullaan Gabriel Faurén sekä Wolfgang Amadeus Mozartin sävellykset, jotka sopivat hyvin konsertin hartaaseen tunnelmaan. Sunnuntain konsertissa uutena ovat Franz Schubertin Arpeggione-sonaatti sekä Johannes Brahmsin Scherzo, jotka suuntaavat teeman mukaisesti kohti valoa ja iloa.

Syyssoiton konsertit kuullaan pyhäinpäivän viikonloppuna 6.-7. marraskuuta Virolahden kirkossa.