Kymsote on päivittänyt altistumislistaansa – Koronalle on voinut altistua eläintarvikeliikkeessä, ruokakaupassa, uimahallissa ja kuntosalilla

Kymsoten altistumispaikkalistalla ilmoitetaan paikat, joissa on liikkunut koronavirusta kantanut henkilö, joka on voinut tartuttaa viruksen muihin samaan aikaan paikalla olleisiin.

Kymsote on lisännyt listalleen useita paikkoja, joissa on voinut altistua koronavirukselle lokakuun lopulla. Altistumispaikkoja ovat olleet Eläintarvikeliike Tottakai, Sutelan Lidl, Karhulan uimahalli ja Hyvinvointikeskus Huuma Kotkassa.

Kymsoten altistumispaikkalistalla ilmoitetaan paikat, joissa on liikkunut koronavirusta kantanut henkilö, joka on voinut tartuttaa viruksen muihin samaan aikaan paikalla olleisiin. Listalle päivitetään sellaiset julkiset paikat, joissa mahdollisesti altistuneita ei voida jäljittää henkilökohtaisesti.

Altistumispaikat näkyvät listalla 14 vuorokauden ajan altistumisajankohdasta laskien.

Tee näin, jos altistuit

Jos altistumispaikalla altistumisajankohtana olleella henkilöllä ilmenee seuraavien 14 päivän aikana koronaan viittaavia oireita, kehottaa Kymsote tekemään oirearvion omaolo.fi-sivulla, oirekyselyn koronabotti.hus.fi-sivulla tai ottamaan yhteyttä päivystysavun numeroon 116 117. Koronan oireita voivat olla väsymys, päänsärky, kurkkukipu, nuha, yskä, kuume, vatsakipu, oksennus tai ripuli.

Myös omaehtoiseen karanteeniin voi jäädä, jos siihen on mahdollisuus.

Korona

Uusimmat altistumispaikat

Perjantai 29.10. klo 14-15 Eläintarvikeliike Tottakai, Kotka

Torstai 28.10. klo 11-12 Eläintarvikeliike Tottakai, Kotka

Torstai 28.10. klo 11-12 Lidl Sutela, Kotka

Keskiviikko 27.10. klo 10-12 Karhulan uimahalli, Kotka,

Tiistai 26.10. klo 18-19 Hyvinvointikeskus Huuma, Kotka

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka