Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Seurakunta jakaa jälleen jouluavustuksia pienituloisille – avustusten hakuaika alkaa 22. marraskuuta

Seurakunnassa joulun lähestyminen näkyy muun muassa pienituloisten hätänä. Tuleeko tänä vuonna joulua?

Diakoniatyön kautta voi tänäkin vuonna lahjoittaa tai saada apua. Lahja parhaimmillaan on sitä, että myös antaja saa hyvän mielen. Pienelläkin muistamisella on iso merkitys.

Diakonissa Mari Höferille muistuu tapahtuma vuosien takaa.

– Eräänä jouluna olin jo lopettelemassa työpäivää ja aloittamassa omaa joulun viettoa. Juuri kun olin sulkemassa puhelinta, se alkoi soida. Päätin vastata vielä tähän yhteen puheluun.

– Soittaja oli vankeustuomiotaan suorittava ihminen. Olin aiemmin lähettänyt vankilapapin kautta kaikille seurakunnan alueelta oleville vangeille joulukortin. Soittajalle kortti oli ollut tärkeä ja hän halusi kiittää. Soitto kosketti minua. Tuli lämmin ja hyvä joulumieli.

Seurakunnan jouluavustus-keräyksen kautta on mahdollisuus tuottaa hyvää mieltä sekä itselle että jollekin tukea tarvitsevalle. Myös yritykset ja yhdistykset voivat toimia lahjoittajina.

Soitto kosketti minua. Tuli lämmin ja hyvä joulumieli.

Halutessaan lahjoituksen voi tehdä suoraan Haminan seurakunnan tilille tai tuomalla rahalahjoituksen Sakastipuotiin, Skippariin tai seurakunnan palveluaulaan. Lahjoitukset toivotaan 17. joulukuuta mennessä.

Tarkempia tietoja löytyy seurakunnan kotisivuilta.

Jouluavustus on tarkoitettu Haminan seurakunnan alueella asuville pienituloisille. Avustuksen hakuaika on 22.11.-10.12.

Virolahdella sekä Miehikkälässä voi kysellä hakulomakkeita suoraan diakoniatyöntekijöiltä. Hakulomakkeita saa myös Simeon-talon aulasta tai tulostamalla seurakunnan kotisivuilta.

Viime jouluna avustusta sai lähes 400 taloutta. Avustus jaetaan lahjakortteina ja sen saamisesta ilmoitetaan 14. joulukuuta jälkeen tekstiviestillä.