Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Joulupuoti avautuu huomenna Miehikkälässä tutuin tuottein – puoti on pullollaan jouluista tavaraa ja muita tuotteita

Miehikkälän Joulupuoti avaa ovensa huomenna torstaina tutussa paikassa, terveyskeskuksen vieressä tutuin elementein.

Tekijät ovat ahertaneet, puoti on pullollaan tuotteita, muun muassa erilaisia kudonnaisia jouluiseen sisustukseen.

Lämpimiä neuleita pukinkonttiin, esimerkiksi Miehikkälä-sukkia, perinnesukkia ja -lapasia, Suomen lippu-sukkia, polvisukkia ja tietysti perusvillasukkia ja peruslapasia, kaulahuiveja ja monia muita neuleita.

Myynnissä on myös jouluisia tuotteita, kuten kynttilöitä ja joulukortteja, pärekoreja, glögejä ja sinappia, karamelleja, kotimaisia omenoita, paikallistuotteita kuten hunajaa, hilloja, mausteita sekä leivonnaisia.

Puodista vastaa Miehikkälän Käsityöläiset. Yhdistyksen aktiivijäsenet muodostavat talkooringin, joka pyörittää Puodin toimintaa. Myynnissä on myöskin ulkopuolisten tuotevalmistajien tuotteita. Heiltä myynnissä on sellaisia tuotteita, mitä omat jäsenet eivät valmista.

Miehikkälän Käsityöläiset ry on perustettu vuonna 1989. Yhdistyksen tehtävänä on toimia pää- ja sivutoimisesti käsityöläisammattia harjoittavien henkilöiden yhteistyöelimenä.

Sen tarkoitus on edistää käsityöalojen yleistä kehitystä ja muun muassa järjestää koulutusta virikkeiden saamiseksi, yhdistys osallistuu myös messuille ja näyttelyihin sekä erilaisiin toritapahtumiin.

Puoti on avoinna maanantaista torstaihin kello 9-14, perjantaisin kello 9-16 sekä lauantaina ja sunnuntaina klo 10-14 jouluaatonaattoon asti. Itsenäisyyspäivänä puoti on suljettuna. Avajaispäivänä kahvitarjoilu.