Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Harjussa lähdetään matkalle jouluun ensi viikon perjantaina – tarjolla pukinkonttiin pantavaa, syötävää ja erilaista ohjelmaa

Matkalla Jouluun -tapahtuma käynnistää joulunodotuksen Kymenlaaksossa ensi viikon perjantaina. Tapahtuma tuo joulun Harjun oppimiskeskuksen pihapiiriin kello 16-20.

Harjun pihapiiriin rakentuu tuolloin joulumaa, josta löytyy noin 30 myyntipistettä, ruokaa ja juomaa puurobaarista, karvaisia eläinystäviä ja monenlaista jouluista ohjelmaa.

Myyntipöydiltä löytyy paikallisten käsityöläisten ja tuottajien tekemiä lahjoja pukinkonttiin. Tarjolla on muun muassa joulukoristeita, villalankaa, lampaantaljoja, erilaisia käsitöitä, kynttilöitä, koriste-esineitä, sisustustuotteita, luonnonkosmetiikkaa ja kestävällä tavalla lähellä tehtyjä tuotteita.

Syötäviä jouluherkkujakin on tarjolla monenlaisia, kuten lammasta, hilloja ja marmeladia, sienisäilykkeitä, mehuja, glögiä, teetä, leipää ja leivonnaisia sekä suklaata ja metrilakuja.

Puurobaarissa pääsee nauttimaan joulutortuista, kakuista, lämpimästä puurosta ja kuumista juomista.

Tapahtumassa saa laulaa ihanimpia tuttuja joululauluja, seurata iloista tonttuleikkiä tai käydä kertomassa Joulupukille toiveitaan.

Vihjeiden avulla voi löytää kaikki piiloutuneet joulutontut.

Pihapiirissä on myös talutusratsastusta sekä karvaisia eläinystäviä.

Tapahtumassa voit törmätä myös Haminan Teinisirkuksen joulutonttuihin ja bongata joulutonttuja ikkunoissa joulutonttukujalla. Vihjeiden avulla voi löytää kaikki piiloutuneet joulutontut.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Ostoksia ja talutusratsastusta varten kannattaa varata mukaan käteistä. Paikalla pysäköinninohjaus. Muutokset mahdollisia koronatilanteen takia. Järjestäjät myös muistuttavat, ettei tilaisuuteen saa tulla sairaana.