Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Miehikkälän joulukausi avataan perinteisin menoin toritapahtumassa 3. joulukuuta

Miehikkälässä joulun odotus alkaa perinteiseen tapaan Joulunavaustapahtumalla perjantaina 3. joulukuuta aamuyhdeksältä. Tuolloin Joulupukki ja lasten kulkue lähtevät kohti Miehikkälän toria Hyvinvointikeskus Kunilan eteen.

Tapahtuman avaa kunnanjohtaja Arto Ylönen ja seurakunnan tervehdyksen tuo kappalainen Matti Astola. Lisäksi kuullaan Virolahti-Miehikkälä Yrittäjäyhdistyksen tervehdys, jonka esittää yhdistyksen sihteeri Jaana Hallikainen. Ohjelmassa on myös lasten ja kirkkokuoron lauluesitykset.

Päivän aikana kirkonkylällä järjestetään runsaasti erilaisia tapahtumia kahvi- ja glögitarjoilujen, arvontojen, tuotetarjousten sekä kinkkuarpajaisten merkeissä.

Joulumarkkinoilla Miehikkälän torilla on myynnissä erilaisia tuotteita, muun muassa lakuja, makeisia, käsitöitä, paistettuja muikkuja ja ruisleipää. Yläkoulun oppilailla on myös oma myyntipisteensä, josta voi ostaa makkaraa, lettuja, leivonnaisia sekä joulukoristeita.

Korvatunturin joulupukki kiertelee alueella, tarjoaa lapsille makeisia ja hänelle voivat kaikki halukkaat tulla kertomaan lahjatoiveensa.

Miehikkälän joulunavauksen järjestävät Miehikkälän kotiseutu- ja matkailuyhdistys yhdessä Virolahti-Miehikkälä Yrittäjäyhdistyksen kanssa.