THL: Kotkassa on viimeisen viikon aikana todettu 30 koronatartuntaa, Kouvolassa 140 – Kymsote: "Kymenlaakson alueella koronatartuntamäärät ovat nyt epidemia-ajan synkimmät"

Haminassa uusia koronatartuntoja on todettu seitsemän, Pyhtäällä kuusi, Virolahdella kolme ja Miehikkälässä kaksi. Kymsoten alueella on sairaalahoidossa 11 koronapotilasta.

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on maanantaina todettu 20 uutta koronavirustartuntaa. Sunnuntaina niitä todettiin 24 ja lauantaina 32.

Kymsoten nettisivuilla todetaan, että Kymenlaakson alueella koronatartuntamäärät ovat nyt epidemia-ajan synkimmät.

Viimeisten kahden viikon aikana uusia koronatartuntoja on todettu yhteensä 293. Ilmaantuvuusluku 100 000 asukasta kohti on 181.

Kymsoten nettisivuilla kerrotaan, että positiivisten tulosten osuus koronatestinäytteistä on nyt 5,1 prosenttia, mikä on uusi ennätys nykyisten näytteenottokriteerien aikana.

THL: Kouvolassa 140 tartuntaa viikossa

THL:n tilastojen mukaan viime viikon maanantain jälkeen Kotkassa on todettu 30 uutta koronavirustartuntaa, kun Kouvolassa niitä on todettu 140. Haminassa uusia tartuntoja on todettu seitsemän, Pyhtäällä kuusi, Virolahdella kolme ja Miehikkälässä kaksi.

– Tartuntojen määrä on selvimmässä kasvussa Kouvolassa, jossa ilmaantuvuusluku on 252. Kotkassa luku on 118 ja Pyhtäällä 273. Pyhtäällä tartuntojen määrä on laskussa, todetaan Kymsoten nettisivuillakin.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 1192 koronavirustartuntaa, Haminassa 331, Pyhtäällä 96, Virolahdella 43 ja Miehikkälässä 17. Kouvolassa tartuntoja on todettu yhteensä 1664.

Kymsoten alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 3 399 koronavirustartuntaa.

Viime vuoden maaliskuun alun jälkeen Kymsotessa on tutkittu yhteensä 156 473 koronatestinäytettä. Viimeisen viikon aikana näytteitä on tutkittu 3 286. Sairaalahoidossa on tällä hetkellä 11 koronapotilasta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka