Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Virolahden eläkeläiset juhlivat 50-vuotista taivaltaan joulupuuron ja kakkukahvien merkeissä

Eläkeliitto Virolahden yhdistys on perustettu vuonna 1971 eli 50 vuotta sitten. Helmikuussa kyseisenä vuonna Pertti Taari kutsui kymmeniä eläkeläisiä paikalliseen Ravintola Itäviittaan keskustelemaan eläkeyhdistyksen perustamisesta Virolahdelle.

Tästä kokouksesta Matti Nikkilä kirjoitti pöytäkirjan, jossa nimettiin valmistelutoimikunta tekemään tärkeät asiakirjat. Toimikuntaan kuuluivat Inkeri Kytö, Alina Hintsanen, Pekka Koskinen, Viljo Matikka ja Einari Vehola.

Pertti Taaria voidaan pitää yhdistyksen syntyisänä. Pidettiin myös koeäänestys, joka oli hieno alku ja sysäys yhdistyksen perustamiseen.

Yhdistyksellä oli siihen aikaan paljon yhteistä ohjelmaa, kuten tansseja, jumppaa ja erilaisia pelejä.

Vuodet ovat vierineet ja yhteiset harrastukset ovat muuttuneet ajan myötä.

Nykyisin yhdistyksen toimintaan kuuluu kuorolaulua, kuntosalia, musiikkia, vapaaehtoistyötä, luonto- ja puutarhajuttuja sekä tietysti pelejä ja kalastusta.

Hieman on ollut haasteita koronnan suhteen, mutta nyt yhdistys on alkanut toimia normaalin toimintakalenterin puitteissa.

Yhdistys pitää 50-vuotisjuhlat Virolahden yläasteen juhlasalissa 15. joulukuuta. Juhla aloitetaan joulupuurolla ja kakkukahvilla kello 13 jälkeen. Varsinainen juhla alkaa kello 15.