Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Koko kylän joulukonsertti soi Miehikkälän kirkossa tulevana perjantaina tuttujen joulusävelten ja useiden esiintyjien myötä

Iloiset, hartaat ja tunnelmalliset joulun sävelmät kajahtavat huomenna perjantaina Miehikkälän kirkossa, kun Koko kylän joulukonsertin esiintyjäkaarti pääsee vauhtiin.

Mukana ovat perinteisesti Miehikkälän kirkkokuoro ja Laulu-ukot. Mamas and Daughters esittää muun muassa laulun Lämmin lumi peittää maan, ja yhtyeessä laulavat tämän vuoden joulukonsertissa neljän perheen äidit ja tyttäret kanttori Niina Venäläisen säestyksellä.

Kari Laineelta kuullaan trumpettisoolo ja Lauri Takaselta urkusoolo. Jussi Saksa tunnelmoi huilulla Valkean joulun sävelin, ja Terhi Kurko soittaa klarinettia.

Merja Maaskolan harmonikka säestää muun muassa Reetta Värrin esittämää Varpunen jouluaamuna -laulua. Myös Niina Kokkalan ja Salla Koskimiehen sekä Katriina ja Manu Törösen laulua kuullaan konsertissa.

Alkusanat lausuu kappalainen Matti Astola, ja tilaisuuden juontaa Tuula Joenpolvi.

Koko kylän joulukonsertti 10.12. Miehikkälän kirkossa kello 19. Tapahtuma on maksuton, mutta halutessaan voi maksaa ohjelmasta. Tilaisuudessa on vahva maskisuositus, ja turvallisen musiikkielämyksen takaamiseksi joka toinen penkkirivi kirkossa on poistettu käytöstä.