Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kiertävä jäteasema tulee Virolahdelle tulevana lauantaina viimeistä kertaa tänä vuonna – mukana myös Goodwillin keräyspalvelu

Kymenlaakson Jäte Oy:n kiertävä jäteasema tulee päiväksi Virolahdelle vielä kerran tänä vuonna. Vuoden viimeinen jäteasemapäivä järjestetään tulevana lauantaina 18. joulukuuta.

Paikalla on tällä kertaa myös Goodwill-kierrätysmyymälän käyttökelpoisten tavaroiden keräyspalvelu. Käyttökelpoiset tavarat viedään Goodwill-kierrätysmyymälään ja niistä saatu tuotto käytetään kokonaisuudessaan paikalliseen työllistämistoimintaan.

Palvelu järjestetään ulkotiloissa. Jäteasemalla ei tule asioida, jos on lieviäkään flunssaoireita.

Ensi vuonna jäteasemapalvelun on tarkoitus jatkua 26. helmikuuta. ja 23. huhtikuuta. Kymenlaakson Jäte Oy varaa mahdollisuuden muutoksiin riippuen epidemiatilanteen kehittymisestä.

Jäteasemalle voi tuoda sellaisia jätteitä, jotka eivät mahdu tai joita ei voi laittaa kodin jäteastioihin tai ekopisteiden keräysastioihin. Jäteasemalle voi tuoda enintään henkilöauton peräkärryyn mahtuvan määrän lajiteltuja jätteitä. Öljyä otetaan vastaan vain pieniä määriä, ei tynnyreitä.

Goodwillin käyttökelpoisten tavaroiden keräykseen voit tuoda maksutta esimerkiksi siistejä ja ehjiä vaatteita, kenkiä ja kodintekstiilejä, astioita ja kodintavaroita, harrastusvälineitä ja kirjoja.

Maksuttomat jätteitä ovat kodin vaaralliset jätteet, kuten maalit, akut ja kemikaalit, metalliromut, kuten pellit, johdot ja polkupyörät, kodin sähkölaitteet, kuten kodinkoneet ja kodin elektroniikka.

Maksullisia jätteitä ovat esimerkiksi: puujäte, mutta ei kestopuu, energiajäte ja lajiteltava jäte. Maksuvälineinä käyvät pankkikortit ja luottokortit. Lähimaksuominaisuuden käyttöä suositellaan.

Keräykseen ei oteta kyllästettyä puuta, asbestia eikä pilaantuvaa talousjätettä.

Kiertävä jäteasema ja Goodwillin keräyspalvelu Virojoen Opintiellä 18. joulukuuta kello 9-13.