Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Virolahden terveysasematoiminta keskeytetään toistaiseksi – Asiakkaisiin, joiden vastaanottoaikoihin tulee muutoksia, ollaan yhteydessä

Virolahden terveysasematoiminta keskeytetään toistaiseksi. Kymsote kertoo, että terveysaseman henkilöstö siirtyy turvaamaan terveydenhuoltoa muissa tehtävissä tai toimipisteissä. Virolahden lisäksi myös Jaalan ja Elimäen terveysasemat suljetaan.

Kymsote kertoo tiedotteessaan, että Virolahden, Jaalan ja Elimäen terveysasemien toimintaa järjestetään parhaillaan uudelleen. Ainakin osassa toiminta keskeytyy jo tämän viikon aikana. Kymsote on yhteydessä niihin asiakkaisiin, joiden vastaanottoaikoihin tulee muutoksia.

Virolahdella ei tätä nykyäkään ole täyden palvelun terveysasemaa, koska terveysaseman tiloissa on sattunut vesivahinko. Sen sijaan kunnan asukkaita on marraskuusta lähtien palvellut väliaikainen terveysasema Villinrannan palvelukeskuksen tiloissa.

Väliaikaiselta terveysasemalta on saanut vain rajoitettuja palveluita. Kiireellinen vastaanottotoiminta on ollut yhä Miehikkälässä.

Sairaalahoidossa 16 koronaviruspotilasta

Kymenlaaksossa sairaalahoidossa on tällä hetkellä 16 koronaviruspotilasta.

– On todennäköistä, että sekä päivystyksen että sairaalahoidon tarve lisääntyy vielä jonkin aikaa. Samanaikaisesti myös henkilöstöä on paljon sairastuneina. Tämän vuoksi viikonlopun aikana on valmisteltu sekä perusterveydenhuollon että erikoissairaanhoidon kiireettömän hoidon rajoittamista, jotta henkilöstö saataisiin riittämään välttämättömään hoitoon ja riittävä määrä osastopaikkoja varattua sairastuneille, johtajaylilääkäri Marja-Liisa Mäntymaa kertoo tiedotteessa.