Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Osuuskauppa tarjoaa kesätöitä lähes 700 henkilölle ympäri Kymenlaaksoa – kesätyönhaku käynnistyi tänään

Kymen Seudun Osuuskauppa (KSO) tarjoaa tulevana kesänä työpaikan sadoille kesätyöntekijöille. Työtehtäviä on tarjolla kaupan- ja ravintola-alan lisäksi myös Tykkimäen Huvi- ja vesipuistossa sekä Tykkimäki Resortissa, Osuuskauppa kertoo tiedotteessaan.

KSO palkkaa vuosittain noin 400 kesätyöntekijää, joista puolet työllistyvät pidempikestoisiin kesätyöjaksoihin ja puolet kaksi viikkoa kestäviin harjoittelujaksoihin. Kesätöitä on tarjolla laajasti eri toimialoilla ja ketjuissa, kuten Prismoissa, S-marketeissa, Saleissa, Sokoksissa, ABC-asemilla, Sokos Hotelleissa ja ravintoloissa.

Tykkimäen Huvi- ja vesipuiston sekä Tykkimäki Resortin avauksen myötä, kesätyöntekijöiden määrä nousee tänä vuonna lähes 700 työntekijään.

– Tarjolla olevat työsuhteet ovat eri mittaisia toimipaikasta riippuen. Ensimmäiset kesälomien sijaisuudet alkavat toukokuun alussa ja kestävät pisimmillään syyskuun loppupuolelle asti. Toteutamme kesätyöhaun tänä vuonna kaksiosaisena, jossa on mahdollisuus hakea kaupan alan sekä matkailu- ja ravintola-alan työtehtäviin myös erikseen. Myös Tykkimäen ja Tykkimäki Resortin haut toteutetaan omina hakuinaan, kertoo KSO:n henkilöstöpäällikkö Sanna Mäenpää.

KSO:n kesätöiden hakuaika on käynnissä 17.1.2022– 6.2.2022.

Edellisien vuosien tapaan, KSO on mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa. Vastuullinen kesäduuni on Oikotie Työpaikkojen luotsaama kampanja, joka haastaa työnantajat tarjoamaan 14–29-vuotiaille nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja.

Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka ovat hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja työtodistus.

Kesätyöhakemuksia voi jättää sähköisen hakukanavan kautta, www.s-ryhma.fi/tyopaikat. Kaikille hakemuksen jättäneille toimitetaan kutsu videohaastatteluun.