Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kymsote rokottaa ensi viikolla myös Kotkan Karhuvuoressa ja Miehikkälän terveysasemalla

Walk in -koronarokotuksiin voivat tulla kaikki 12 vuotta täyttäneet asukkaat, mutta kolmansia rokotuksia annetaan Suomessa vain 18 vuotta täyttäneille vaikeasti immuunipuutteisia lukuun ottamatta.

Kymsote rokottaa ensi viikolla Kotkassa ja Miehikkälässä myös tuttujen rokotuspisteiden ulkopuolella.

Kymsoten tiedotteessa kerrotaan, että tiistaiksi 22. helmikuuta on mahdollista varata aika koronarokotukseen Miehikkälän terveysasemalle, kun tavallisesti Miehikkälän ja Virolahden alueen rokotukset on keskitetty Virolahden Itätien rokotuspisteelle.

Tiedotteen mukaan torstaina 24. helmikuuta koronarokotteen voi hakea Kotkan Karhuvuoresta Länsi-Kotkan terveysasemalta. Terveysaseman rokotuspäivään voi saapua ilman ajanvarausta. Karhuvuoressa rokotetaan Pfizerin Comirnatylla.

– Nyt kun suuri osa kymenlaaksolaisista on rokotettu eikä rokotuspaikoilla ole ruuhkia, pystymme järjestämään rokotuksia myös muualla kuin varsinaisilla rokotuspisteillä, sanoo rokotuskoordinaattori Mari Ollas tiedotteessa.

Walk in -koronarokotuksiin voivat tulla kaikki 12 vuotta täyttäneet, mutta kolmansia rokotuksia annetaan Suomessa vain 18 vuotta täyttäneille vaikeasti immuunipuutteisia lukuun ottamatta. 5–11-vuotiaiden pitää varata aika rokotukseen, muistutetaan tiedotteessa.

Oikeutensa koronarokotukseen voi tarkistaa Kymsoten nettisivuilta. Kymsoten koronainfosta löytyy tietoa walk in -rokotuksista ja rokotusajan voi senkin varata Kymsoten nettisivuilta.