Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kymenlaakson hyvinvointialuejohtajaksi pyrki jatkohaussa kymmenen uutta hakijaa – Aiemmat viisi hakijaa ovat myös edelleen mukana

Tavoitteena on, että aluevaltuusto valitsee hyvinvointialuejohtajan kokouksessaan 22. kesäkuuta.

Hakuaikaa Kymenlaakson hyvinvointialuejohtajan tehtävään jatkettiin 22. toukokuuta asti. Uusia hakemuksia tuli kymmenen, kerrotaan Kymenlaakson hyvinvointialueen tiedotteessa. Aiemmin tehtävään hakeneet Jorma Haapanen, Annikki Niiranen, Ville Pursiainen, Jouni Sakomaa ja Timo Vähämurto on automaattisesti huomioitu jatkohaussa.

– En ole vielä ehtinyt tutkia hakijoiden cv:tä, mutta olen oikein tyytyväinen hakijoiden määrään, toteaa aluehallituksen puheenjohtaja Nina Brask.

Hakijoiden joukossa on monien eri alojen ammattilaisia.

– Ainahan on eduksi, jos hakijalla on kokemusta pelastus- tai hoitoalalta, mutta meidän täytyy arvioida myös hakijoiden johtajaominaisuuksia.

Hyvinvointialuejohtajan valintaa valmistelee aluehallituksen nimittämä toimikunta. Tavoitteena on, että aluevaltuusto valitsee hyvinvointialuejohtajan kokouksessaan 22. kesäkuuta.

– Tässä tulee aika tiukka aikataulu kaikkien soveltuvuusarvioinnin, johtaja-analyysin sekä haastattelujen kanssa.

Täydennetty juttua Nina Braskin kommenteilla klo 12.41.