Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Autoilija suistui ulos Vaalimaantieltä Ylämaalla varhain lauantaina – Yksi vakavasti loukkaantunut pelastettiin autosta katon kautta

Auto kaatoi ojassa edetessään joukon pieniä puita.

Vaalimaantiellä Ylämaalla sattui lauantaiaamuna henkilöauton ulosajo. Hälytys keskisuuresta liikenneonnettomuudesta tuli puoli kuuden aikaan.

Päivystävä palomestari Sami Backman kertoo, että turma sattui hieman Rummuntien risteyksestä etelään. Autoilija oli matkalla etelään päin.

Pelastuslaitoksen tiedotteesta selviää, että ojaan suistuttuaan auto oli kaatanut mennessään joukon pieniä puita. Matka oli päättynyt hieman isompaan puuhun, jota vasten auto oli nojallaan keula kohti taivasta.

Auton ympäriltä oli raivattava kaatuneita puita, jotta pelastuslaitos pääsi irrottamaan auton katon ja siirtämään kuljettajan sitä kauttta ambulanssiin.

Polttoaine- tai öljyvuotoja autossa ei ollut. Kuljettaja oli autossa yksin.

Onnettomuuspaikalle hälytettiin Lappeenrannan, Lavolan ja Joutsenon paloasemien sekä Nuijamaan vapaapalokunnan pelastushenkilöstöä. Paikalla oli myös yksi Kaakkois-Suomen poliisin partio sekä kaksi ambulanssia.