Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Virolahtelainen kokki Tuula Lassila on nähnyt yli 30-vuotisen uransa aikana suomalaisen ruokasuhteen muutokset: "Ennen ei ollut tällaista hirveää hössöttämistä"

Kouluruoka herättää tunteita. Suurtalouskeittiön kokki muistuttaa, että kouluruokalistoja ei laadi itse valmistuskeittiö ja ruoka-alaa yleisesti kurittaa raaka-aineiden kallistuminen.

Virolahtelainen kokki, Tuula Lassila, 55, ei paheksu eineksien käyttöä kotikeittiössä. Samalla hän toivoo arvostusta ruokahuollossa työskenteleville ihmisille – niille, jotka ruuat valmiiksi muille laittavat.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Kaakonkulman sisällöt.

Tilaa 6 kk 2,90 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Kaakonkulma.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi