Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuuluuko tuulivoima Kaakkoon, onko raja-aita liioittelua, pitäisikö Itärata juntata hallitusohjelmaan? – Vaalikoneemme on nyt auki

Paikallisten aiheiden lisäksi kysyimme ehdokkailta turvallisuudesta, taloudesta ja hyvinvointivaltion tulevaisuudesta. Etsi ehdokkaasi 20 kysymyksen avulla.

Pitäisikö hyvinvointialueiden rajat määritellä uudestaan? Voiko metsien hakkuita lisätä? Onko eläkkeitä leikattava järjestelmän turvaamiseksi?

Pyysimme Kaakkois-Suomen vaalipiirin ehdokkaita vastaamaan 20 kysymykseen. Eduskuntavaalikoneessamme voit vastata samoihin kysymyksiin, ja verrata mielipiteitäsi ehdokkaiden vastauksiin. Näet myös ehdokkaiden perusteluja vastauksiinsa.

Eduskuntavaalit järjestetään 2. huhtikuuta. Kaakkois-Suomen vaalipiiristä valitaan tuolloin eduskuntaan 15 kansanedustajaa.

Vaalikone on Mediatalo Keskisuomalaisen ja PunaMusta Median lehtien yhteinen. Se kattaa seitsemän vaalipiiriä. Sama vaalikone julkaistaan noin 70:ssä verkkolehdessä.