Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuuluuko lanttu hakkoopiirakkaan ja onko lohkopiirakassa perunaa – ohjeet vaihtelevat tekijän mukaan: "Mitään pikaruokaahan tämä ei ole valmistaa"

Perinneruokien ohjeet siirtyvät sukupolvelta toiselle ja saattavat matkalla myös muokkautua. Se mikä toiselle on aito maku, voikin toisen mielestä olla ehdoton ei.

Ylämaan Korupirtissä ovat valot syttyneet jo aamuvarhaisella. Seija Ilves on aloittanut perjantaisen työvuoronsa valmistamalla suolaista ja makeaa tarjottavaa, ovet aukeavat kahdeksalta.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Kaakonkulman sisällöt.

Tilaa 6 kk 2,90 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Kaakonkulma.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi