Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Teatteri: Jännityskomedian ensi-ilta Haminassa

Vakavillekin asioille voi hieman nauraa, kun Haminan teatterin syysnäytelmä saa ensi-iltansa 6.11. Komediallinen jännitysnäytelmä, Kuin tuhka tuuleen, kertoo kommelluksista, joita

Vakavillekin asioille voi hieman nauraa, kun Haminan teatterin syysnäytelmä saa ensi-iltansa 6.11. Komediallinen jännitysnäytelmä, Kuin tuhka tuuleen, kertoo kommelluksista, joita sattuu konkurssin partaalla keinuvassa hautaustoimistossa. Tähän maailman aikaan tarvitaan naurua, ja sitä lupaa tarjoilla ohjaaja Jalle Niemelä.

Näytelmän ovat kirjoittaneet Panu Raipia ja Rauli Jokelin. Rooleissa nähdään muun muassa Jonna Kajander, Kata Myller ja Jan Mykkänen.

Kuin tuhka tuuleen -näytelmän ensiesitys oli vuonna 2004 Tampereen Komediateatterissa, jossa komediaa esitettiin myös seuraava vuosi, yli kolmellekymmenelle loppuunmyydylle katsomolle.

Näytelmä sijoittuu hautaustoimisto Hallamaa & Hallamaa & Kumppanin toimitiloihin, jossa kohtalo tarjoilee mahdollisuuden muuttaa perinteisen hautaustoimiston taloudellista tilannetta kertaheitolla. Sattuu monenmoisia käänteitä ja komedia tarjoileekin sekä hauskoja tyyppejä, että ripauksen kansainvälisyyttä, kun Hallamaan siskokset saavat ”floridalaisen toimeksiannon”.

Näytelmän ensi-ilta perjantaina 6. marraskuuta kello 19.